Негода на Вінниччині: 12 населених пунктів без світла, у Вінниці підтоплені будинки

Негода на Вінниччині: 12 населених пунктів без світла, у Вінниці підтоплені будинки

Укрінформ
Через негоду на Вінниччині знеструмлені 12 населених пунктів, у Вінниці – підтоплені будинки та повалені дерева.

Про це повідомляє прес-служба АТ «Вінницяобленерго».

«Внаслідок негоди, яка відучора накрила Вінницю та область грозовими дощами, є низка вимкнень в розподільчих мережах АТ «Вінницяобленерго». Найбільш потерпіли від ускладнення погодних умов (грози, поривів вітру, сильної зливи) Вінницький район та обласний центр - м. Вінниця. На ранок 7 травня по області вимкнено 7 ліній 10 кВт, знеструмлено 12 населених пунктів. З них найбільше у Вінницькому районі», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ремонтні бригади обленерго у посиленому режимі працюють над відновленням електропостачання знеструмлених споживачів. Крім того, сильні опади призвели до підтоплення будинків у секторі приватної забудови Вінниці, повідомляє ГУ ДСНС у Вінницькій області.

«Підтоплення цокольних поверхів житлових будинків та приватних домогосподарств сталося на пр.Герцена, вул.Б.Лук`яновського, вул. Брацлавська та на вул. Г.Успенського обласного центру. Загалом бійці Служби порятунку відкачали близько 350 куб.м. води. До проведення зазначених робіт від ДСНС залучалося 22 чоловіки особового складу та п’ять одиниць техніки», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Україну суне циклон Ксеркс зі зливами та мокрим снігом

Рятувальникам також у вівторок вночі у Вінниці на вул. Стрілецькій довелося прибирати на одній із автостоянок дерево, що впало на автомобіль BMW. Цієї ж доби бійці ДСНС прибрали повалене дерево з автомобіля Hyundai Sonata на вул. Василя Порика та за межами м. Гнівань на автошляху Гнівань-Сутиски.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-