У Черкасах жорстоко побили відомого журналіста і відеоблогера

У Черкасах жорстоко побили відомого журналіста і відеоблогера

Укрінформ
У Черкасах жорстоко побили відомого місцевого журналіста і відеоблогера Вадима Комарова.

Про це в соцмережі Facebook повідомили голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко та голова громадської організації Ukrainian Youth Forum Олександр Щерба.

«Тривожна інформація з Черкас - жорстоко побили відомого місцевого журналіста Вадима Комарова. Зараз Вадим знаходиться у реанімації у надзвичайно важкому стані. Журналіст часто порушував резонансні теми, реально дратував багатьох у Черкасах, хто мав велику владу і великі гроші.... Сподіваємось на професійну роботу лікарів-реаніматорів, а правоохоронці мають належно розслідувати черговий акт брутальної атаки на журналістів. Б’ють одного, а безкарністю намагаються залякати усіх», - підкреслив Томіленко.

За інформацією власних джерел видання «Прочерк», журналіста з розбитою головою сьогодні близько дев'ятої години ранку побачили перехожі на перехресті вулиць Надпільної і Небесної Сотні. Вони й викликали «швидку».

Читайте також: У Дніпрі спалили авто головреда місцевої газети

Журналіст Комаров у своїх публікаціях не раз порушував дуже гострі теми. Інформація, яку він подає у своїх дописах та відеоблозі, завжди оперативна і резонансна. Одна із найбільш гучних публікацій за останній час – про бунт в Черкаській колонії №62. Серед інших тем публікацій Комарова – розкрадання бюджетних коштів, незаконне будівництво, корупція у Черкаській міськраді. В 2016 році журналіста намагалися застрелити.

фото: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-