На Вінниччині стартує фестиваль повітроплавання

На Вінниччині стартує фестиваль повітроплавання "Крила Дністра"

Укрінформ
На Вінниччині сьогодні стартує фестиваль повітроплавання «Крила Дністра-2019».

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив голова Вінницького обласного осередку Федерації парапланеризму України Сергій Шибінський.

«Фестиваль – це святкове дійство, апогей, підсумок наших змагань за Кубок Дністра з парапланеризму, який стартував учора. Ми проводимо змагання вже 22 раз, і фестиваль має допомогти нам популяризувати цей вид спорту та Могилів-Подільський район, який нас приймає вже стільки років. У спортсменів сьогодні змагальний день, а для гостей свята – прекрасна розважальна програма фестивалю «Крила Дністра-2019», - розповів Шибінський.

За його словами, сьогодні парапланеристи змагатимуться у польоті на 72 км від місця проведення змагань від с. Кремінне до м. Жмеринка. Усього цьогоріч за Кубок Дністра змагаються 30 парапланеристів з України та Грузії.

Читайте також: Фестиваль тюльпанів на Буковині відвідали 30 тисяч людей

А тим часом для гостей фестивалю передбачені численні розваги. Зокрема, виступатимуть фольклорні колективи, а також гурт «Пан Карпо» та Оля Цибульська. Працюватимуть різноманітні виставки, повітряні кулі та дитячі атракціони і виїзна торгівля.

Вхід на територію фестивалю вільний.

Фото: vezha.vn.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-