Поліція затримала підозрюваних у замаху на вбивство активіста у Кам’янському

Поліція затримала підозрюваних у замаху на вбивство активіста у Кам’янському

Укрінформ
Правоохоронці затримали підозрюваних у замаху на вбивство громадського активіста в м. Кам'янське.

Про це повідомив начальник ГУ НП у Дніпропетровській області Віталій Глуховеря у Facebook.

«Затримано підозрюваного у замаху на вбивство в м. Кам'янське», - написав Глуховеря.

Як пояснили кореспонденту Укрінформу в Кам’янському відділі поліції, після отримання інформації про стрілянину в Кам'янському та прилеглих районах для розшуку і затримання зловмисників було введено оперативний план «Сирена». За записами з камер відеоспостереження поліцейські відстежили маршрут транспортного засобу. На розшук і затримання зловмисників були орієнтовані всі патрулі. В результаті злагоджених дій поліцейські встановили і зупинили розшукуваний автомобіль в м Дніпро. У машині знаходилися зловмисники - 33-річний житель Криничанського району та 31-річний житель Харківської області.

За погодженням з місцевою прокуратурою чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Читайте також: На Дніпропетровщині стріляли в активіста

Як повідомлялось раніше, 20 квітня у центрі Кам’янського невідомі із автомобіля здійснили у бік 33-річного чоловіка постріл. Потерпілий, як пізніше встановлено, громадський активіст Євген Найда, дістав поранення та був госпіталізований до лікарні. Ще двом перехожим, чоловіку та жінці, які теж постраждали внаслідок стрілянини, на місці була надана первинна медична допомога. Їхній стан задовільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-