В Одесі — день

В Одесі — день "замінувань": перевіряють лікарню, два готелі, ТЦ та кінотеатр

Укрінформ
В Одесі поліція перевіряє повідомлення про замінування Міської клінічної лікарні, торгівельного центру, двох готелів та кінотеатру. 

Про це повідомляє поліція Одеської області.

"О 17.14 до поліції надійшло повідомлення про замінування Міської клінічної лікарні № 1. На місце події направлені спеціалісти вибухотехнічної служби, кінологи, слідчо-оперативна група Малиновського відділу поліції та працівники територіального підрозділу ДСНС", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що лікарню та прилеглу до неї територію було перевірено, вибухових пристроїв та речовин не виявлено.

"Під час перевірки було евакуйовано 364 пацієнти та 50 працівників медзакладу. Лікарня працює у штатному режимі", - повідомили у поліції.

Також одеські правоохоронці перевіряють повідомлення про замінування двох готелів у Приморському районі та торгівельного центру і кінотеатру.

"На спецлінію "102" одне за одним надійшли повідомлення про те, що готелі на вулиці Єврейська та у провулку Ванний заміновані", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: З двох торговельних центрів в Одесі сапери евакуювали понад тисячу людей

Зазначається, що готель на вулиці Єврейській та прилеглу до нього територію перевірено. Вибухових пристроїв та речовин не виявлено. Пізніше надійшло повідомлення про замінування торгівельного центру та кінотеатру.

"Заклади знаходяться на пр. Невесної сотні та вул. Варненській в м. Одесі, повідомлення про мінування надійшли на їх електронні адреси", - інформує поліція.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи, вибухотехніки та кінологи. Вживаються заходи щодо евакуації громадян.

Як повідомляв Укрінформ, у суботу було евакуйовано понад тисячу співробітників та відвідувачів двох торгових центрів у Одесі через повідомлення про мінування. Вибухівки не було виявлено.

Фото: od.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-