Поліція назвала попередню причину вибуху в Одесі

Поліція назвала попередню причину вибуху в Одесі

Укрінформ
Співробітники Приморського відділу поліції Одеси розслідують обставини вибуху на Фонтанській дорозі міста, що стався сьогодні й призвів до пошкоджень двох автомобілів. На щастя, внаслідок вибуху ніхто не постраждав.

"Перевіркою встановлено, що вибух під асфальтовим покриттям не пов’язаний із застосуванням вибухових пристроїв чи речовин. За попередньою інформацією, він стався під час перевірки нової газової труби. В результаті на дорозі утворилася провалина й отримали механічні пошкодження декілька автомобілів", - зазначили в поліції.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група. Обставини та причини вибуху з’ясовуються. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Потужний вибух в Одесі - пошкоджені авто, паралізований рух трамваїв

Як повідомлялося, потужний вибух стався 3 квітня на півдні Одеси, внаслідок чого пошкоджено автомобілі BMW і Toyota, а також дорожнє полотно. Оскільки одну з іномарок перекинуло на трамвайну колію, рух вагонів на маршруті було призупинено.

Фото: Думская

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-