На заводі у Франківську евакуювали 1200 людей — бомбу не знайшли

На заводі у Франківську евакуювали 1200 людей — бомбу не знайшли

Відео
Укрінформ
В Івано-Франківську поліція не виявила вибухонебезпечних предметів на заводі «Карпати» після того, як отримала інформацію про мінування підприємства. На заводі довелось евакуювати 1200 людей і оглянути понад 4 тис. кв. м території.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області.

«В Івано-Франківську із заводу евакуювали понад 1200 осіб. Поліцейські ретельно перевірили територію і вибухових пристроїв не виявили. Вибухотехніками і кінологами оглянуто 4 000 кв. м території», - повідомляє поліція Івано-Франківської області.

Наразі правоохоронці проводять заходи зі встановлення правопорушника, який повідомив у поліцію неправдиву інформацію. За це передбачена кримінальна відповідальність за ч. 1 ст. 259 КК України («Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності») і покарання — ув'язнення до шести років.

Читайте також: У Києві "замінували" бронетанковий завод

Як повідомлялося, в Івано-Франківську близько 9-ї години ранку поліція отримала інформацію про мінування ВО «Карпати», на якому працює понад 3 тисячі людей. На підприємство відразу виїхали кінологи та вибухотехніки.

Фото: galychyna.if.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-