Буревій над Чернігівщиною зносив дахи, валив дерева, травмував людей

Буревій над Чернігівщиною зносив дахи, валив дерева, травмував людей

Фото
Укрінформ
Унаслідок буревію, що пронісся Чернігівщиною, на території Чернігова та області зруйновано дахи 6 адміністративних, житлових та господарських будівель.

"Станом на 17.00 22 березня, внаслідок погіршення погодних умов, зокрема поривів вітру 15-20 м/с, на території м. Чернігова та 7 районів області сталося руйнування покрівель 6 будівель адміністративно-побутового, житлового та господарського призначення. Жертв та постраждалих немає", - ідеться у повідомленні.

Для проведення аварійних робіт від управління ДСНС в області залучалося 9 одиниць техніки та 35 чоловік особового складу. Крім того, у восьми місцях рятувальники прибирали повалені дерева.

Уявити картину того, що відбулося, допомагають соцмережі. Зокрема, про травмованих людей пише чернігівець Євген Волошин у Facebook"Прямо зараз у центрі міста агітаційна стела впала на людину, привалила та завдала тілесних ушкоджень чоловікові похилого віку - розбила йому голову. Викликали швидку допомогу", - розповів очевидець.

Читайте також: Українцям прогнозують дощ, мокрий сніг і нічні морози

Обласний телеканал UA: Чернігів повідомляє про те, що після буревію до травмпункту Чернігівської міської лікарні № 2 звернулося двоє людей - чоловік, на якого впав агітаційний стенд, та жінка з переломом ноги. Життю постраждалих нічого не загрожує.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-