Марина Порошенко відкрила ресурсну кімнату у Новокаховській школі

Марина Порошенко відкрила ресурсну кімнату у Новокаховській школі

Укрінформ
Дружина Президента України Марина Порошенко на Херсонщині взяла участь в урочистому відкритті спеціально облаштованого класу для дітей з особливими освітніми потребами у Новокаховській школі.

Про це повідомляє офіційний сайт Херсонської ОДА.

«Під час робочої поїздки на Херсонщину перша леді України Марина Порошенко завітала до загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 10 Новокаховської міської ради. На базі цього закладу відбулося урочисте відкриття ресурсної кімнати — окремого спеціально облаштованого класу для дітей з особливими освітніми потребами, де вони навчаються за індивідуальним планом розвитку у супроводі корекційного педагога. Тут дитина отримуватиме корекційні послуги, які дадуть їй можливість у майбутньому відчувати себе більш адаптованою до самостійного дорослого життя", - йдеться у повідомленні.

Кімната має навчальну, соціально-побутову, ігрову зони та зону відпочинку. Тут також є кухня для отримання дитиною повсякденних навичок, а також корекційні та наочні засоби для проведення розвивальних занять. Меблі в ній модульні, що дозволяє по-різному формувати робочі зони – індивідуальні та для роботи в групах. Приміщення оснащене інтерактивною дошкою, комп’ютерним обладнанням та принтером для роботи з додатковим навчальним матеріалом.

Читайте також: Марина Порошенко відкрила спортмайданчик для дітей з вадами слуху на Херсонщині

Довідково: в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 10 Новокаховської міської ради навчається 738 здобувачів освіти, з них 6 – діти з особливими освітніми потребами, 6 - мають інвалідність. Двоє дітей перебувають на індивідуальному навчанні за станом здоров’я.

Фото Херсонської ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-