ЦВК утворила новий окружком у Тернополі, попередній склад якої розпустили

ЦВК утворила новий окружком у Тернополі, попередній склад якої розпустили

Укрінформ
Центральна виборча комісія затвердила новий склад окружної виборчої комісії з виборів Президента України територіального виборчого округу №163, що знаходиться у Тернополі, у кількості 29 осіб.

Про це зазначається у прес-релізі ЦВК, який є у розпорядженні Укрінформу.

"Розглянувши подання відповідних кандидатів на пост Президента України щодо кандидатур до складу окружної виборчої комісії з виборів Президента України територіального виборчого округу №163 на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року та додані до них документи, Комісія затвердила новий склад зазначеної окружної виборчої комісії у складі 29 осіб", - ідеться в повідомленні.

Також ЦВК доручила вказаній ОВК поінформувати громадян про свій склад, місцезнаходження та режим роботи у визначений нею спосіб.

Читайте також: ЦВК розпустила виборчком-порушник у Тернополі

Як повідомлялося, Центральна виборча комісія 12 березня достроково припинила повноваження усього складу окружної виборчої комісії з виборів Президента України територіального виборчого округу №163, що знаходиться у місті Тернопіль, через порушення нею виборчого законодавства.

31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів Президента, призначених на 31 березня 2019 року.

ЦВК 8 лютого завершила процес реєстрації на посаду Глави держави - усього було зареєстровано 44 кандидатів. Пізніше п’ять кандидатів відмовилися від балотування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-