На Київщині вітер зривав дахи, понад 70 населених пунктів - без світла

На Київщині вітер зривав дахи, понад 70 населених пунктів - без світла

Укрінформ
Унаслідок негоди на Київщині було знеструмлено 73 населених пункти повністю та 93 частково, вітер також зірвало приблизно 600 квадратних метрів даху з навчально-виховного приміщення у Рокитнянському районі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області.

“За минулу добу на лінію 102 надійшло 11 повідомлень. Загалом за минулу добу через негоду та обрив ліній електропередачі в Київській області було знеструмлено 73 населених пункти повністю та 93 частково. Є постраждалі”, - йдеться у повідомленні.

Так, у Рокитнянському районі з навчально-виховного приміщення Телешкова зірвало приблизно 600 квадратних метрів даху. Евакуація не проводилася, постраждалих немає.

Зазначається, що схожа подія сталася у Білій Церкві: з адмінбудівлі місцевої поліції зірвало покрівлю, але ніхто не постраждав. “А от до центральної районної лікарні Фастова звернулася жінка з численними травмами. Черговий лікар швидкої медичної допомоги повідомив поліції, що на місцеву мешканку впало дерево під час її перебування в парку”, - додали у відомстві.

Читайте також: У Житомирі буревій повалив майже 30 дерев

Уточнюється, що у Вишгороді на авто впав рекламний білборд, а в Кагарлицькому районі зірвана покрівля гаражу завдала шкоди здоров’ю чоловіка.

У палату інтенсивної терапії Сквирської райлікарні з великою кількістю ран та переломів потрапив місцевий чоловік, який заліз на дах закинутої ферми та через сильний порив вітру впав з висоти 5 метрів. Причину таких дій встановить слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-