Весна не поспішає: іще буде мокрий сніг і до 15° морозу

Весна не поспішає: іще буде мокрий сніг і до 15° морозу

Карта
Укрінформ
В Україні у неділю, 3 березня, температура коливатиметься від -15° вночі до 7° тепла вдень.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"На добу 3 березня - мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 6-11° морозу, на Сумщині та Чернігівщині подекуди 12-15° морозу, вдень 2-7° тепла, на Лівобережжі від 2° морозу до 3° тепла", - йдеться у повідомленні.

4-5 березня в Україні також очікується мінлива хмарність. У понеділок вночі місцями у західних, вдень у північних та східних областях - опади, переважно у вигляді дощу. У вівторок в Україні без істотних опадів. Вітер західний та південно-західний, 7-12 м/с, 4 березня у західних та східних областях місцями пориви 15-20 м/с, на високогір'ї Карпат - 25 м/с.

Температура вночі 4 березня коливатиметься від 4° морозу до 1° тепла, на заході країни - до 5° тепла, вдень очікується 3-8° тепла.

У вівторок, 5 березня, очікується 1-6° тепла, у західних та південних областях - 8-13°.

У середу, 6 березня, в Україні, крім західних та північних областей, пройде невеликий дощ, вночі з мокрим снігом. Температура вночі становитиме 0-5° тепла, вдень - 6-11° тепла.

7 березня буде без істотних опадів, лише у західних та місцями у північних областях вдень пройде невеликий дощ. Температура вночі коливатиметься від 3° морозу до 3° тепла; вдень - 6-11° тепла, у південній частині та на Прикарпатті - до 14° тепла.

Читайте також: Науковці сказали, у чому унікальність нинішнього лютого

У Києві та області завтра, 3 березня, буде мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с. Температура у Києві вночі становитиме 6-8° морозу, вдень - 2-4° тепла. По області вночі - 6-11° морозу, вдень - 2-7° тепла.

У понеділок, 4 березня, у Києві та області синоптики вдень прогнозують дощ. Температура вночі - від 4° морозу до 1° тепла, вдень - 3-8° тепла. У вівторок вночі очікується 1-6° тепла, вдень 8-13°.

6-7 березня у Києві та області істотних опадів не передбачається, лише вдень 7 березня місцями пройде невеликий дощ.

Температура вночі 6 березня становитиме 0-5° тепла, 7 березня - від 2° морозу до 3° тепла; вдень 6-11° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-