Рятувальники знайшли двох туристів, які заблукали на Малій Говерлі

Рятувальники знайшли двох туристів, які заблукали на Малій Говерлі

Укрінформ
Сьогодні, 1 березня, рятувальники знайшли туристів, які напередодні заблукали в районі гори Мала Говерла.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

“Сьогодні, 1 березня, о 09:25 рятувальники знайшли заблукалих туристів в районі гори Мала Говерла. Наразі їх транспортують до найближчого населеного пункту, де передадуть під опіку медиків”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 28 лютого до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що під час спуску двох туристів з г. Говерла в сторону полонини Козмещик Рахівського району травмувалася жінка.

“28 лютого о 20:00 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що під час проходження туристичного маршруту групою туристів (під час спуску з г. Говерла в сторону полонини Козмещик Рахівського району) травмувалась туристка. Туристів двоє, чоловік та жінка. За попередньою інформацією, вони є мешканцями м. Одеса”, - повідомляє прес-служба ДСНС.

Читайте також: Рятувальники знайшли двох туристів, які заблукали на Говерлі

Поінформовано, що пошуково-рятувальні роботи були ускладнені через загрозу сходження лавини, круті схили, обледеніння снігового покрову та відсутність мобільного зв’язку в місці проведення пошуків.

Як відомо, це не перший випадок за тиждень. Раніше повідомлялося, що на Закарпатті всю ніч тривала пошукова операція гірських рятувальників — шукали двох туристів в районі гори Говерла. Близько 10-ї ранку туристів знайшли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-