Зима прощається з українцями мокрим снігом, дощем та

Зима прощається з українцями мокрим снігом, дощем та "плюсом"

Карта
Укрінформ
На більшій частині території України у вівторок пройде невеликий дощ з мокрим снігом, температура вдень 0-5° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Вдень на більшій частині території країни невеликий дощ з мокрим снігом. На Лівобережжі та у Карпатському регіоні на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, у західній частині місцями пориви 15-20 м/с. Температура вдень 0-5° тепла, у західних областях до 7° тепла; у Карпатах  вдень близько 0° - йдеться у повідомленні.

У Києві у вівторок вдень невеликий дощ з мокрим снігом. Температура  вдень 1-3° тепла. На Київщині вдень невеликий дощ з мокрим снігом. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вдень 0-5° тепла.

Згідно з прогнозом, у середу та четвер без істотних опадів, лише вночі 27 лютого в Карпатському регіоні та в Криму невеликий сніг. На Лівобережжі та в Карпатському регіоні на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с, вдень 28 лютого в західних та північних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі від 1° тепла до 4° морозу, 28 лютого на Лівобережжі 2-7° морозу; вдень 0-5° тепла, 28 лютого на Правобережжі та в Криму 3-8°, в західних областях 7-12° тепла.

У столичному регіоні 27-28 лютого без істотних опадів. Вітер північний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с, вдень 28 лютого місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 1° тепла до 4° морозу; вдень 27 лютого 0-5° тепла, 28 лютого 3-8° тепла.

Читайте також: Перший день весни буде з “плюсом” і дощем

1 березня синоптики прогнозують часом невеликий дощ місцями з мокрим снігом; температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 1-6° тепла, на півдні країни та Закарпатті до 10°. 2 березня у східній частині невеликий мокрий сніг, на решті території без опадів; температура вночі 1-7° морозу, у східних областях до 11° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, на Закарпатті та півдні Одещини 1-6° тепла.

На Київщині 1 березня часом невеликий дощ місцями з мокрим снігом; температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 1-6° тепла. 2 березня без опадів; температура вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-