Незадоволений перейменуванням вулиці на честь Гандзюк облив мера Херсона водою

Незадоволений перейменуванням вулиці на честь Гандзюк облив мера Херсона водою

Укрінформ
У Херсоні на сесії міськради один із незадоволених рішенням про перейменування вулиці на честь загиблої Катерини Гандзюк облив міського голову Володимира Миколаєнка водою й кинув у нього пляшку. Поліція склала протокол про дрібне хуліганство.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

"Сьогодні в приміщенні Херсонської міської ради перед початком сесії відбулася акція протесту проти перейменування однієї з вулиць Херсону. Під час акції один із членів групи протестувальників облив міського голову водою. Поліція вивела правопорушника із сесійної зали та доставила в Херсонський відділ поліції. У відношенні 27-річного херсонця був складений адміністративний протокол за ст.173 КУпАП «Дрібне хуліганство»", - йдеться у повідомленні.

Як повідомив начальник Херсонського відділу поліції Олександр Говорун, складені адміністративні матеріали найближчим часом будуть скеровані до суду. Правопорушнику може загрожувати покарання у вигляді штрафу в розмірі від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправних робіт на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративного арешту на строк до п'ятнадцяти діб.

Читайте також: Справа Гандзюк: активісти заявляють про погрози і "наружку"

Як повідомляв Укрінформ, на сесії міськради Херсона, яка проходила 22 лютого, депутати проголосували за перейменування вулиці Лютеранської на вулицю Катерини Гандзюк.

31 липня 2018 року в.о. керуючого справами виконавчого комітету міської ради, радницю міського голови, активістку Катерину Гандзюк облили сірчаною кислотою біля під'їзду її будинку у Херсоні. Опіками було уражено 30% тіла. Гандзюк перенесла кілька операцій, але 4 листопада 2018 року померла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-