На Україну чекає мокрий сніг і вітер, але вдень

На Україну чекає мокрий сніг і вітер, але вдень "плюс"

Карта
Укрінформ
Мокрий сніг з дощем очікується 12 лютого в Україні, вдень у більшості центральних та північних областей значні опади, на дорогах ожеледиця, протягом доби від 1° морозу до 4° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Мокрий сніг з дощем, місцями, крім півдня, налипання мокрого снігу, вдень у більшості центральних та північних областей значні опади, переважно у вигляді мокрого снігу. На дорогах країни, крім південної частини, місцями ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на Правобержжі на північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби від 1° морозу до 4° тепла; у південній частині вдень 5-10°, у Криму 9-14°", - йдеться у повідомленні.

У Києві 12 лютого вдень очікуються значні опади переважно у вигляді мокрого снігу, налипання мокрого снігу. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вдень 0-2° тепла. На Київщині також удень значні опади переважно у вигляді мокрого снігу, налипання мокрого снігу. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер переважно південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, вдень окремі пориви 15-18 м/с. Температура вдень 0-2° тепла.

За прогнозом синоптиків, 13 лютого буде хмарно, вночі невеликий (на півночі Лівобережжя помірний) сніг, у східній частині та Приазов'ї з дощем; вдень без істотних опадів. Температура вночі 0-5° морозу (в Карпатах до 8°), у південних, східних областях, вдень в Україні від 3° морозу до 2° тепла (на півдні 1-6° тепла).

Читайте також: Морози повернуться в Україну після 14 лютого

14 лютого хмарно з проясненнями, без істотних опадів, лише у південній частині, вдень в Карпатах невеликий сніг. Температура вночі 3-8° морозу (в Карпатах 7-12°), вдень в Україні близько 0°, на півдні країни 1-6° тепла.

На дорогах України, крім півдня, ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на північно-східний, 7-12 м/с, 14 лютого у південній частині пориви 15-20 м/с.

У Криму невеликі опади переважно у вигляді дощу; температура 13 лютого вночі 0-5° тепла, вдень 3-8° тепла; 14 лютого вночі близько 0°, вдень 2-4° тепла.

У столичному регіоні 13-14 лютого хмарно з проясненнями. Без істотних опадів, лише вночі 13 лютого невеликий сніг. Вітер північно-західний з переходом на північно-східний, 7-12 м/с. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 13 лютого 0-5° морозу, 14 лютого 3-8° морозу; вдень від 3° морозу до 2° тепла.

В Україні 15- 16 лютого опади не прогнозуються, лише вночі 15 лютого в Карпатському регіоні та Приазов'ї невеликий сніг. Температура вночі 2-8° морозу, вдень від 3° морозу до 3° тепла, на півдні країни до 6° тепла.

На Київщині 15- 16 лютого без істотних опадів. Температура вночі 3-8° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-