У Рівному затримали “серійного мінера”

У Рівному затримали “серійного мінера”

Укрінформ
У Рівному за неправдиве повідомленні про замінування автовокзалу затримано жителя Сарненського району.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

«До поліції 9 лютого близько 21:10 надійшло повідомлення, що автовокзал на вулиці Київська замінований. На місце події скерували усі екстрені служби для обстеження приміщення вокзалу та прилеглої території. Правоохоронці обмежили рух, під’їзди до автовокзалу та евакуювали близько 40 осіб персоналу та відвідувачів, які чекали на транспорт», - йдеться у повідомленні.

В ході обстеження жодних небезпечних предметів не виявлено.

При цьому у поліції зазначили, що доки працівники вибухотехнічної служби обстежували територію і шукали небезпечні предмети, «мінер» знову зателефонував і повідомив, що пожартував.

Правоохоронцям вдалося встановили місце перебування “жартівника” і затримати його. З’ясувалося, що раніше він щонайменше тричі вже повідомляв про "замінування" різних об’єктів.

Читайте також: У Львові через “замінування” вночі евакуювали студентський гуртожиток

“Поліцейські встановили місце перебування заявника і доставили 20-річного жителя Сарненського району до Рівненського відділу поліції. До слова, це вже не перший подібний вчинок молодика. Впродовж минулого року він щонайменше тричі неправдиво повідомляв про різні події, які не знайшли свого підтвердження”, - підкреслюється в повідомленні.

У рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії. Санкція статті передбачає позбавлення волі від двох до шести років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-