Українцям обіцяють сонячні вихідні

Українцям обіцяють сонячні вихідні

Карта
Укрінформ
Синоптики у п'ятницю опади не прогнозують, вночі та вранці можливий туман, температура вдень близько 0°.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Без опадів. В Україні, крім західних областей, вночі та вранці місцями туман; на дорогах, крім півдня, подекуди ожеледиця. Вітер південний (у східній та південній частині - східний), 5-10 м/с. Температура вдень близько 0°, у західних областях 3-7° тепла. В Криму: хмарно, невеликі опади; температура вдень 1-6° тепла", - йдеться у повідомленні.

У Києві у п'ятницю опади не прогнозуються. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 5-7° морозу, вдень близько 0°. На Київщині також без опадів. Вночі та вранці місцями туман. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-9° морозу, вдень близько 0°.

Синоптики у суботу та неділю також опади не прогнозують. На дорогах, крім півдня, місцями ожеледиця. Вітер південний та південно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 4-9°, на півдні та заході країни 1-6° морозу, вдень близько 0°, у західній частині та на крайньому півдні 3-8° тепла; у східній частині вночі 9-14° морозу, вдень 0-5° морозу.

Читайте також: Рятувальники попереджають про значну лавинну небезпеку в Карпатах

У столичному регіоні 9-10 лютого також без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний та південно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 4-9° морозу, вдень близько 0°.

Згідно з прогнозом, 11 лютого в західних областях невеликі, вдень в Карпатському регіоні помірні опади переважно у вигляді дощу, на решті території без опадів; температура вночі 0-6° морозу, в західних областях та на крайньому півдні країни 0-5° тепла; вдень 2-8° тепла, у південній частині 6-12° тепла.

12 лютого у західних областях мокрий сніг, температура вночі та вдень близько 0°, на решті території дощ та мокрий сніг (у східній частині, вночі і на півдні країни без опадів); температура протягом доби 0-5° тепла (вночі у східних областях 0-6° морозу, вдень у південній частині та подекуди в центральних областях 4-10° тепла).

На Київщині 11 лютого без опадів; температура вночі 0-5° морозу, вдень 2-7° тепла. 12 лютого дощ з переходом в мокрий сніг; температура вночі та вдень 0-3° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-