Україні обіцяють теплий початок лютого - вдень до 11° 

Україні обіцяють теплий початок лютого - вдень до 11° 

Карта
Укрінформ
В Україні у п’ятницю, 1 лютого, в деяких областях очікується невеликий дощ, на дорогах ожеледиця.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

“1 лютого хмарно. У північних, вночі також і в західних, а вдень і у центральних областях невеликий дощ, місцями з мокрим снігом, на решті території без істотних опадів”, - йдеться у повідомленні.

У більшості областей тумани, місцями, крім півдня, ожеледь, на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 3-8 м/с.

Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу , у Карпатах до 6° морозу; вдень 0-5° тепла, у Криму та місцями у Приазов'ї 6-11° тепла.

У наступні два дні, 2-3 лютого, утримається хмарна з проясненнями погода. Без істотних опадів. В Україні місцями туман, на дорогах ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла, у східних областях 2-7° морозу; вдень 1-6° тепла, на Закарпатті та у південній частині 2 лютого 4-9°, 3 лютого 6-11° тепла.

Впродовж 4-5 лютого переважно без опадів. Лише 4 лютого у західних, 5 лютого місцями і в північних областях невеликий дощ (вночі на заході країни з мокрим снігом).

Температура у східних областях вночі 0-5° морозу, вдень 0-4° тепла; на решті території вночі та вдень 0-5° тепла (вдень 4 лютого 2-8° тепла); у південній частині вдень 4 лютого 7-13°, 5 лютого 4-10° тепла.

У Києві та Київській області 1 лютого очікуються невеликі опади переважно у вигляді дощу. Туман, слабка ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця.

Вітер південно-східний, 3-8 м/с.

Температура вночі у столиці близько 0°, вдень 1-3° тепла; по областівночі від 3° морозу до 2° тепла; вдень 0-5° тепла.

Читайте також: На Закарпатті відновили рух після сходження лавини

Упродовж 2-3 лютого у Києві збережеться хмарна з проясненнями погода, без істотних опадів. Місцями туман, на дорогах ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 1-6° тепла.

4 лютого в столиці без опадів, 5 лютого місцями очікується невеликий дощ.

Температура вночі та вдень 0-4° тепла (вдень 4 лютого 2-7° тепла).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-