Укрзалізниця готує комплексне оновлення приміського сполучення на Київщині

Укрзалізниця готує комплексне оновлення приміського сполучення на Київщині

Укрінформ
Укрзалізниця готує комплексну масштабну програму оновлення приміського сполучення на Київщині.

Про це розповів у четвер на прес-конференції, присвяченій пріоритетним напрямкам роботи Мінінфраструктури, голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми запланували на 2019 рік оновити 24 приміські потяги. Крім цього, Укрзалізниця розробляє комплексну програму оновлення приміського сполучення в Київському регіоні. Це буде дуже масштабний проект", - сказав Кравцов.

Він зауважив, що торік Укрзалізниці вдалося успішно реалізувати проект залізничного сполучення між Києвом і аеропортом "Бориспіль", і тому компанія планує використати здобутий досвід і оновити приміське пасажирське сполучення на Київщині. "Це буде дуже масштабний проект. Він потребуватиме не тільки участі Укрзалізниці, але й участі уряду, підтримки Міністерства інфраструктури і міської влади Києва і області", - зазначив Кравцов.

За його словами, реалізація запланованого проекту має стати показником нового, європейської якості пасажирського приміського сполучення.

Кравцов сподівається, що упродовж найближчого місяця Укрзалізниця зможе уже презентувати цю програму і цього року розпочати її реалізацію.

Читайте також: Кравцов розповів про перспективи оновлення парку електровозів Укрзалізниці

Як повідомляв Укрінформ, 30 листопада 2018 року розпочав роботу залізничний експрес з Центрального залізничного вокзалу Києва до аеропорту "Бориспіль". Залізничне сполучення між столицею та головними повітряними воротами України функціонує в режимі 24/7. Вартість квитків - 80 гривень. Час у дорозі - 35-40 хв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-