В Україні потепліє до +4°

В Україні потепліє до +4°

Карта
Укрінформ
В Україні у вівторок, 29 січня, вдень - від 1° морозу до 4° тепла, невеликий сніг із дощем можливий у західних, північних та центральних областях.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"У західних, північних, центральних та Одеській областях місцями невеликий сніг з дощем, на решті території без істотних опадів. Вранці подекуди туман, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний та південно-східний, 5-10 м/с. Температура у східних областях та на півночі Лівобережжя вдень 0-5° морозу; у більшості південних областей та в Криму вдень 5-10° тепла; на решті території  вдень від 1° морозу до 4° тепла", - йдеться у повідомленні.

У Києві 29 січня місцями вдень невеликий сніг із дощем. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вдень 1-3° тепла. На Київщині також місцями вдень невеликий сніг із дощем. Вранці подекуди туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південний та південно-східний, 5-10 м/с. Температура вдень від 1° морозу до 4° тепла.

У середу та четвер синоптики прогнозують у північних, 30 січня і у більшості західних та центральних областей невеликий дощ з мокрим снігом, на решті території без істотних опадів. Уночі та вранці подекуди туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південний та південно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0-5° тепла, у південних областях 6-11° тепла; на сході країни вночі 3-8° морозу, вдень близько 0°.

У столичному регіоні 30-31 січня очікується невеликий дощ з мокрим снігом. Уночі та вранці подекуди туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південний та південно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0-5° тепла.

Читайте також: На вихідних в Україні затримок поїздів через негоду не було - Укрзалізниця

1- 2 лютого в Україні істотні опади не прогнозуються. Лише вдень 1 лютого на півдні країни, 2 лютого на Закарпатті невеликий дощ. Температура вночі від 3° морозу до 3° тепла, на сході країни 1-7° морозу; вдень 0-6° тепла, у південній частині до 10°.

На Київщині 1- 2 лютого без істотних опадів. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0-5° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-