Україну засипле снігом

Україну засипле снігом

Карта
Укрінформ
У більшості областей України у середу очікується значний сніг, хуртовини, вночі 8-13° морозу, вдень 2-7°.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Сніг, у більшості центральних та північних областей значний сніг; у південних та Дніпропетровській областях сніг, вдень з переходом в дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, південно-східний, 7-12 м/с, вдень в Україні, крім заходу, пориви 15-20 м/с, хуртовини", - йдеться у повідомленні.

Температура вдень 2-7° морозу, у південних областях 0-5° тепла. У Криму вдень невеликий дощ; температура  вдень 5-10° тепла.

У Києві 23 січня вдень значний сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с, хуртовина. Температура вдень 4-6° морозу. На Києвщині вдень значний сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с, хуртовина.Температура вдень 2-7° морозу.

Синоптики прогнозують 24 січня вночі на Лівобережжі сніг, у східних областях місцями значний, вдень у південних, східних та центральних областях мокрий сніг та дощ, на решті территорії місцями невеликий сніг; 25 січня в Україні, крім південної частини, невеликий сніг, вночі у північних областях місцями помірний сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на північно-східний, 7-12 м/с.

Температура вночі 4-9° морозу (25 січня у західних областях та місцями у північних областях до 15° морозу), вдень 2-7° морозу (у Дніпропетровській та Кіровоградській областях 24 січня вночі та вдень від 4° морозу до 1° тепла); у Донецькій та Луганській областях вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°, у південній частині вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 0-5° тепла.

На Київщині у четвер та п'ятницю часом невеликий сніг, вночі 25 січня місцями помірний. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 24 січня 4-9° морозу, 25 січня 7-12°; вдень 2-7° морозу.

Згідно з прогнозом, 26-27 січня часом невеликий сніг, у південних, східних та Дніпроопетровській областях невеликі опади, вдень на Приазов'ї переважно дощ; на крайньому заході без істотних опадів. У західних та північних областях вночі 6-12° морозу, місцями до 15°, вдень 2-7° морозу; у більшості центральних областей вночі 3-9° морозу, вдень 0-5° морозу; на решті території вночі та вдень від 3° морозу до 3° тепла, вдень на Приазовї 2-7° тепла.

У столичному регіоні на вихідні часом невеликий сніг. Температура вночі 7-12° морозу, місцями до 15°; вдень 2-7° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-