Поліція затримала підозрюваного у нападі на офіс газети у Херсоні

Поліція затримала підозрюваного у нападі на офіс газети у Херсоні

Укрінформ
Поліція затримала голову обласної організації Соціалістичної партії за підозрою в нападі на офіс газети «Новий день».

Про це заявив сьогодні, 19 січня, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, повідомляє Департамент комунікації МВС України.

«Зараз проводиться перевірка причетності затриманого до силового інциденту в прес-клубі газети "Новий день" – бійка, застосування травматичної зброї і сльозогінного газу. Йому оголошено про підозру у вчиненні протиправного діяння, передбаченого ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, та буде прийнято рішення про запобіжний захід», - зазначив Аваков.

Він поінформував, що глава Соціалістичної партії Ілля Ківа оголосив про свою участь в президентських виборах і наголосив, що це неприпустимий приклад виборчої активності.

Читайте також: Ще чотири українських телеканали розпочали мовити на межі з Кримом

«У таких випадках Нацполіція буде діяти жорстко у рамках закону. Виборча кампанія повинна проходити спокійно і мирно – без пострілів, сльозогінного газу та силових акцій! Ми будемо дуже жорстко припиняти будь-які спроби дестабілізації ситуації в країні та в будь-якому населеному пункті у цей особливий період для країни», - наголосив Аваков.

Подія сталася вчора, 18 січня, у м. Херсон, під час прес-конференції одеських підприємців. У ході конфлікту невідомі розпилили сльозогінний газ і відкрили вогонь із пістолета.

Фото: Херсон Daily

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-