Поліція кваліфікує як хуліганство стрілянину і розпилення газу у Херсоні

Поліція кваліфікує як хуліганство стрілянину і розпилення газу у Херсоні

Укрінформ
У Херсоні факт стрілянини і розпилення газу, що сталися у п'ятницю під час прес-конференції в прес-клубі "Новий день", поліція попередньо кваліфікує за статтею "Хуліганство".

Про це повідомив відділ комунікації ГУ Нацполіції в Херсонській області.

"Сьогодні в 12.40 в "Єдиний центр 102" поліції Херсонщини надійшло повідомлення про те, що під час прес-конференції в прес-клубі "Новий день" стався конфлікт з можливою стрільбою. На місці події працює слідчо-оперативна група Херсонського відділу поліції. Поліція попередньо кваліфікує подію за ст.296 Кримінального кодексу України "Хуліганство", - йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, наразі проводиться опитування громадян, встановлюються усі обставини події. Слідчі дії тривають.

Читайте також: У Херсоні обстріляли учасників прес-конференції з автоматів та труїли газом

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні у п'ятницю учасників прес-конференції, що проходила в прес-клубі "Новий день" і була присвячена пасажирським автоперевезенням, обстріляли з автоматичної зброї і розпилили газ. За інформацією керівника прес-клубу "Новий день" Олени Нечипуренко, в приміщення прес-клубу стріляли через двері чергами з автоматичної зброї. Кулі потрощили у прес-клубі вікна, що виходять на вулицю. Від стрілянини ніхто з учасників прес-конференції не постраждав, проте є постраждалі від отруєння газом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-