Водіїв попередили про засніжені дороги та ожеледицю

Водіїв попередили про засніжені дороги та ожеледицю

Укрінформ
Проїзд усіма дорогами державного значення станом на 8 год. 16 січня забезпечений, заторів не зафіксовано.

Про це повідомляє Укравтодор уFacebook.

"Проїзд усіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів не зафіксовано... Виконуються роботи з розчищення проїжджої частини доріг від снігу, здійснюється обробка протиожеледними матеріалами", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що зранку 16 січня опади у вигляді снігу спостерігаються у західних областях, де випало від 5 см до 30 см в гірській місцевості та від 1 см до 15 см на низовині, також опади у вигляді невеликого снігу спостерігалися у Донецькій та Луганській областях, де за добу випало від 2 см до 8 см снігу. На решті території без опадів.

Крім того, Укравтодор повідомляє, що у зв'язку з погіршенням погодних умов на Рівненщині дорожники працюють у посиленому режимі.

Покриття на дорогах державного значення в областях, де йде сніг, місцями засніжене, у решті областей місцями мокре.

Для координації дій служб, відповідальних за належне транспортне сполучення, при Укравтодорі працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 805 одиниць техніки та 1220 робітників.

За повідомленням Укргідрометцентру 16 січня у західних областях сніг, сніг з дощем; температура від -1° до +4°С. На решті території без істотних опадів. Температура вдень 0-5° морозу, у південній частині до 3° тепла. На дорогах країни місцями ожеледиця. Вітер переважно західний, 7-12 м/с.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-