У тяжкому стані перебувають семеро потерпілих в ДТП на Харківщині

У тяжкому стані перебувають семеро потерпілих в ДТП на Харківщині

Укрінформ
Семеро з 11 потерпілих в результаті ДТП за участю мікроавтобуса Volkswagen та легковика Hyundai неподалік міста Чугуїв на Харківщині знаходяться у тяжкому стані.

Такі уточнені дані повідомили кореспонденту Укрінформу в прес-службі Харківської ОДА, посилаючись на інформацію лікарів.

"За уточненими даними, на місці події загинули четверо людей. Семеро постраждалих, яких доставлено до Чугуївській лікарні, у тяжкому стані", - зазначили у відомстві.

Ще двох потерпілих, додали у відомстві, повезли до Харкова, до лікарні швидкої та невідкладної допомоги: "Питання щодо стану ще двох постраждалих, про яких каже поліція, уточнюється".

Читайте також: Зіткнення на Харківщині: рятувальники дістали з понівеченого авто трьох осіб

Раніше йшлося про те, що у тяжкому стані перебувають 5 потерпілих.

Як повідомляв Укрінформ, 14 січня близько 08:00 зареєстровано ДТП за участю мікроавтобуса Volkswagen та легковика Hyundai на автошляху неподалік міста Чугуїв Харківської області.

Внаслідок аварії загинули 4 людини, у тому числі, обидва водії, а також пасажирка автомобіля Renault і пасажир автомобіля Hyundai. Травмовані ще 11 людей.

Інформація зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Чугуївського відділу поліції.

Попередньо встановлено, що автомобіль Hyundai Accent із харківською реєстрацією виїхав на смугу зустрічного руху, де врізався у мікроавтобус Renault Master з луганською реєстрацією, що рухався у зустрічному напрямку.

фото: ГУ Нацполіції Харківщини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-