Пожежу на заводі

Пожежу на заводі "Карпатнафтохім" в Калуші локалізували, ліквідація триває

Укрінформ
У суботу ввечері, 12 січня, на заводі «Карпатнафтохім» у Калуші Івано-Франківської області сталася пожежа.

Як повідомили в Івано-Франківському обласному управлінні ДСНС у Facebook, триває факельне горіння з системи трубопроводу на площі близько 4 м.кв. та висотою 15 метрів.

"Інженерно-технічним персоналом о 21:15 здійснено перекриття засувок подачі сировини на вводі в установку. Станом на 23:00 за інформацією керівника об’єкту орієнтовний час вигорання залишків продукту становитиме близько 2 годин. За допомогою лафетних стволів здійснюється охолодження виробничої установки та сусідніх споруд. О 23:48 пожежу локалізовано", - повідомили рятувальники.

Читайте також: У Калуші спалахнула масштабна пожежа на заводі "Карпатнафтохім"

До гасіння пожежі залучено 19 одиниць техніки 105 чоловік особового складу пожежно-рятувальних підрозділів УДСНС в області. На місці створено штаб пожежогасіння, в склад якого увійшли представники інженерно-технічного складу об’єкту.

Нагадаємо: 12 січня о 21:08 на пункт зв'язку Державної пожежно-рятувальної частини #24 з охорони об’єктів ТОВ "Карпатнафтохім" надійшло повідомлення про пожежу в корпусі № 424 цеху піролізу, компримування та поділу пірогазу ТОВ "Карпатнафтохім" біля міста Калуш Івано-Франківської області.

Причина виникнення пожежі встановлюється. Потерпілих немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-