За добу на Донеччині врятували 200 заручників негоди

За добу на Донеччині врятували 200 заручників негоди

Фото
Укрінформ
У Донецькій області за минулу добу рятувальники надали допомогу понад 200 громадянам, які стали заручниками негоди, звільнили зі снігових заметів 5 рейсових автобусів, 44 легкові автівки та 14 вантажівок.

Про це у вівторок повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Донецькій області.

«За минулу добу рятувальники Донеччини надали допомогу понад 200 громадянам, які стали заручниками негоди. Через різке погіршення погодних умов, а саме хуртовини та рясний сніг, спостерігається складна ситуація на дорогах Донецької області», - йдеться у повідомленні.

Рятувальники Донеччини надають допомогу громадянам / Фото: donetsk.dsns.gov.ua

Зазначено, що лише за минулу добу, 7 січня, рятувальники 39 разів залучалися для надання допомоги водіям. Всього рятувальники звільнили зі снігових заметів 5 рейсових автобусів, 44 легкові автівки та 14 вантажівок.

Читайте також: На Дніпропетровщині із заметів витягли понад сто авто - 11 "швидких", 108 легкових

Так, на трасі Маріуполь-Запоріжжя поблизу села Новокраснівка рятувальники за допомогою автоцистерни та лебідки вивільнили із засніженого замету на проїжджу частину дороги 2 рейсових автобуси, 4 вантажних автомобілі, 4 легкові автомобілі, в яких знаходилось 33 людини, у тому числі дитина.

Також у Волновасі за допомогою автоцистерни та буксирувального тросу вилучили зі снігового замету 4 автомобілі та надали допомогу водію легкового автомобіля на виїзді з міста Селидове.

Протягом доби аналогічна допомога надавалася водіям та пасажирам автобусів, легкових і вантажних автомобілів у Волноваському, Мангуському, Костянтинівському, Олександрівському та Мар’їнському районах, а також поблизу м. Маріуполя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-