На Херсонщині у різдвяну ніч рятувальники витягли із заметів 13 автівок

На Херсонщині у різдвяну ніч рятувальники витягли із заметів 13 автівок

Укрінформ
У Генічеському районі Херсонщини на Різдво рятувальники визволили зі снігового перемету на автодорозі Генічеськ - Рикове 13 легкових автомобілів, які застрягли там у сніговому переметі.

Про це у розмові з кореспондентом Укрінформу розповів у вівторок начальник ДПРЧ №7 Павло Сірий.

"Вчора під вечір наші рятувальники на автодорозі Генічеськ - Рикове за селом Азовське витягли із снігового перемету 13 легкових автомобілів. Працювали близько півтори години. Після того як автомобілі були витягнуті з перемету, далі вони продовжили свій шлях самостійно. Постраждалих від обмороження чи переохолодження людей серед водіїв та пасажирів цих автомобілів немає", - розповів Сірий.

За його словами, водії застряглих у снігу легковиків спершу намагалися самостійно вибратися із перемету, допомагаючи один одному витягувати автівки, проте навіть джипи не змогли подолати перемет. Але пожежний автомобіль Урал підвищеної прохідності, який приїхав на допомогу, впорався з цим.

Читайте також: На Закарпатті шукають туриста, який загубився ще 6 січня

Як розповів Сірий, наразі рятувальники ДПРЧ №7 продовжують чергування на найбільш проблемних ділянках автодоріг району. "Вже сьогодні зранку витягли із снігового замету на дорозі Генічеськ - Стрілкове мікроавтобус, який застряг у сніговому заметі на узбіччі", - повідомив начальник ДПРЧ №7.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині, за даними Служба автодоріг області, найбільше снігу випало в Генічеському та сусідньому з ним Новотроїцькому районах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-