У Запорізькій області дороги від снігу розчищує інженерний танк

У Запорізькій області дороги від снігу розчищує інженерний танк

Укрінформ
Для надання допомоги співробітникам Запорізького облавтодору у ліквідації наслідків негоди, рятувальники вивели на дороги важку інженерну техніку БАТ-2.

Про це кореспонденту Укрінформ повідомила речниця ГУДСНС у Запорізькій області Юлія Баришева.

“За рішенням керівництва обласного управління ДСНС для надання допомоги співробітникам облавтодору у ліквідації наслідків негоди, рятувальники передислокували важку інженерну техніку БАТ-2 із Семенівки Мелітопольського району до Приазов‘я, де снігові перемети місцями досягають близько 1 метра. На даний час БАТ-2 вже розчистив майже 40 км траси М-14 в межах смт Приазовське у напрямку міста Приморськ”, - говорить Баришева.

Читайте також: Південний схід Німеччини потрапив у сніговий полон

За її словами, роботи щодо розчистки будуть здійснюватися за допомогою БАТ-2 до села Азовське Бердянського району, аби на ранок було відкрито транспортне сполучення. Після проведення розчистки інженерну техніку планують передислокувати в напрямку міста Токмак

Станом на 20:00 підрозділи ГУ ДСНС для допомоги населенню внаслідок несприятливих погодних умов залучилися вже 49 разів. Рятувальники вивільнили 122 одиниці техніки, з яких 2 карети швидкої допомоги, 3 маршрутних таксі, 16 вантажівок та врятували 219 людей.

Читайте також: На Запоріжжі через снігопад обмежили рух транспорту

Як раніше повідомлялось, через снігопад на Запоріжжі перекрито 5 доріг державного значення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-