У селі на Тернопільщині вибухнула граната, п'ятеро постраждалих

У селі на Тернопільщині вибухнула граната, п'ятеро постраждалих

Фото
Укрінформ
П’ятеро молодих людей віком від 15 до 22 років потрапили до лікарні у результаті вибуху гранати в одному із сіл Тернопільщини.

Про це повідомляє відділ комунікації облаcної поліції.

«Нещастя трапилося в селі Колодіївка Підволочиського району в приміщенні нежилого будинку напередодні близько 23:00. За попередньою інформацією, вибух відбувся в результаті необережного поводження з гранатою РГО, яку приніс із собою двадцятичотирьохлітній житель села Малий Ходачків», - йдеться у повідомленні.

За словами заступника начальника ГУНП в Тернопільській області Степана Яцуха, шестеро друзів - двоє дівчат та четверо хлопців разом зустрічали у даному будинку новий рік.

Уже після нещастя з'ясувалося, що гранатою вихвалявся її власник, а потім поставив на стіл. Небезпечний предмет захотіла оглянути одинадцятикласниця. Проте випадково зачепила чеку і граната вибухнула.

В усіх потерпілих травми різного ступеня тяжкості - травми очей, хімічні опіки, переломи, розриви барабанних перетинок, рваними ранами різних частин тіла. Стан трьох стабільний.

Решта - у реанімаційному відділенні.

Читайте також: Вибух у Тернополі: поліція розповіла подробиці

На місці події працюють оперативники, вибухотехніки та криміналісти. Правоохоронці з'ясовують, звідки у молодого хлопця взявся небезпечний предмет.

Як повідомляло агентство, напередодні у Тернополі внаслідок розриву гранати загинув один чоловік, двоє важко травмовані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-