"Лобова" ДТП на Житомирщині: 5 постраждалих, з них - троє дітей

Фото
Укрінформ
На Житомирщині поліція розслідує обставини ДТП за участю буса та легкового автомобіля, в якій травмовані двоє дорослих та троє дітей.

Про аварію, що сталася на 87 км автодороги Київ-Ковель, поблизу с. Білого Берега Малинського району, повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля Ford Mondeo, 44-річна жителька м. Києва, не впоралася з керуванням та виїхала на смугу зустрічного руху, де скоїла зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz Sprinter, за кермом якого перебував 30-річний житель Волинської області. У результаті ДТП травми різного ступеню тяжкості отримали водій та пасажири автомобіля Ford Mondeo - троє дітей віком 16, 6 та 4 роки», - йдеться у повідомленні.

Водія та дітей госпіталізували до травматологічного та реанімаційного відділень лікарні у Малині. Крім того, до реанімації потрапив і керманич автомобіля Mercedes.

Читайте також: Фура протаранила придорожнє кафе на Хмельниччині, троє загиблих

Нині поліція розпочала кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України та з’ясовує всі обставини події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-