Україні обіцяють морозний Святвечір

Україні обіцяють морозний Святвечір

Карта
Укрінформ
В Україні у середу, 2 січня, очікується сніг, у західних областях з дощем, вночі в Карпатах та на Закарпатті значний сніг.

Про це Укрінформу повідомили в Укргідрометцентрі.

“2 січня хмарно. Сніг, у західних областях з дощем, вночі в Карпатах та на Закарпатті значний сніг; у південних та східних областях без істотних опадів”, - йдеться в повідомленні.

На дорогах, крім півдня, ожеледиця. Вітер південно-західний, вдень у західних областях північно-західний, 7-12 м/с, вночі та вранці, крім південної частини, пориви 15-20 м/с, хуртовини.

Температура протягом доби від 2° морозу до 3° тепла, вночі у східних та Сумській областях 4-9° морозу.

Упродовж 3-4 січня утримається хмарна погода. 3 січня вночі помірний, вдень невеликий сніг, у південних областях без опадів. 4 січня у східних, Дніпропетровській, Запорізькій та Херсонській областях сніг, хуртовини, місцями налипання мокрого снігу; на решті території без істотних опадів.

На дорогах країни ожеледиця. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с, 4 січня на Приазов'ї та Дніпропетровщині місцями пориви 15-20 м/с.

Температура 3 січня вночі 1-6° морозу, вдень в Україні від 4° морозу до 1° тепла; 4 січня вночі 5-10°, вдень 2-7° морозу, на півдні та сході країни вночі 0-5° морозу, вдень близько 0°; у Карпатах вночі та вдень 10-15° морозу.

5-6 січня в Україні часом сніг (6 січня в Криму мокрий сніг із дощем); вночі 5 січня у більшості центральних та південних областей без опадів.

Температура вночі 5-11° морозу, в Карпатах, північних, центральних, 6 січня і у східних областях 8-14° морозу, вдень 3-9° морозу; на крайньому півдні країни вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

У Києві та Київській області 2 січня хмарно. Вночі помірний, вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вночі та вранці пориви 15-20 м/с, хуртовина.

Температура протягом доби у столиці близько 0°; по області протягом доби від 2° морозу до 3° тепла.

Читайте також: Синоптики прогнозують рекордно теплий січень

Також хмарна погода збережеться у Києві й 3-4 січня. 3 січня вночі помірний, вдень невеликий сніг; 4 січня без істотних опадів. На дорогах ожеледиця.

Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с.

Температура 3 січня вночі 1-6° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла; 4 січня вночі 5-10° морозу, вдень 2-7° морозу.

Впродовж 5-6 січня у Києві очікується помірний сніг. Температура вночі 8-13° морозу, вдень 3-8° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-