Синоптики розповіли, чого чекати в перший день нового року

Синоптики розповіли, чого чекати в перший день нового року

Карта
Укрінформ
В Україні 1 січня опади ймовірні лише у західних областях, вдень очікується від 2° морозу до 3° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Без істотних опадів, лише у західних областях вдень невеликий мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці в Україні подекуди туман. На дорогах, крім півдня, ожеледиця. Вітер переважно південно-західний, вночі на Лівобережжі північний, 7-12 м/с, вдень у західних областях окремі пориви 15-20 м/с. Температура вдень від 2° морозу до 3° тепла; у більшості районів Лівобережжя вдень 1-6° морозу", - йдеться у повідомленні.

У Києві буде хмарно. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вдень 0-2° тепла. На Київщині також без істотних опадів. Вранці місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

2-3 січня в Україні буде хмарно. Невеликий мокрий сніг, на заході з дощем, вночі 2 січня в Карпатах та на Закарпатті місцями значні опади, у південних, 2 січня і в східних областях без опадів. На дорогах, крім заходу та півдня, ожеледиця. Вітер південний з переходом на Правобережжі на північно-західний, 7-12 м/с, 2 січня в західних областях пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-5° морозу (2 січня у східних областях 4-9° морозу); вдень в Україні (2 січня у західних та північних областях протягом доби) від 2° морозу до 3° тепла; у Карпатах вночі і вдень 7-12° морозу.

Читайте також: Де чекати дощу, а де снігу: прогноз на новорічні свята

На Київщині 2-3 січня прогнозується місцями невеликий мокрий сніг (вночі 2 січня скрізь). На дорогах ожеледиця. Вітер південний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 3 січня 0-5° морозу, в решту часу від 2° морозу до 3° тепла.

Згідно з прогнозом на 4-5 січня, у південній частині, східних та більшості центральних областей сніг, на півдні та сході місцями з дощем, на решті території без істотних опадів, лише 4 січня в західних областях невеликий сніг. Температура вночі 3-9°, вдень 0-6° морозу, на південному сході країни вночі 0-6° морозу, вдень від 3° морозу до 3° тепла.

У столичному регіоні буде без істотних опадів. Температура вночі 4-9°, вдень 1-6° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-