Новий рік Україна зустріне зі снігом, дощем і сонцем

Новий рік Україна зустріне зі снігом, дощем і сонцем

Карта
Укрінформ
В Україні у неділю, 30 грудня, у західних та південних областях очікується невеликий мокрий сніг та дощ, на решті території без істотних опадів.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"30 грудня хмарно. У більшості західних, південних областей, на Дніпропетровщині та Донеччині невеликий мокрий сніг та дощ; на решті території без істотних опадів", - йдеться у повідомленні.

На дорогах, крім півдня, місцями ожеледиця. Вітер переважно південно-західний (у східних та південних областях - північно-східний), 5-10 м/с.

Температура у західній та південній частині протягом доби від 1° морозу до 4° тепла; на Сумщині, Харківщині та Луганщині вночі 7-12°, вдень 3-8° морозу; на решті території вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Упродовж 31 грудня -1 січня збережеться хмарна погода. В західних, Житомирській та Київській областях, 31 грудня й у східних, Дніпропетровській, Запорізькій областях та Криму невеликий сніг (на заході та в Криму з дощем); на решті території без істотних опадів.

В західній частині країни місцями туман. На дорогах, крім півдня, ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с; вдень 1 січня в західних та північних областях південно-західний, 7-12 м/с, на заході місцями пориви 15-20 м/с.

Температура в західних, Житомирській, Вінницькій, на півдні Одеської області та в Криму вночі та вдень близько 0°; в Сумській, Полтавській, Харківській, Луганській та Дніпропетровській областях вночі 7-12°, вдень 3-8° морозу; на решті території вночі 2-7° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

2 січня в Україні сніг, вдень з дощем, лише у східних та південних областях без істотних опадів; 3 січня невеликий, в східній частині помірний сніг.

Температура 2 січня вночі 0-6° морозу, на сході країни до 10° морозу, вдень від 3° морозу до 3° тепла; 3 січня вночі 3-9° морозу, вдень 0-6° морозу, в Карпатах вночі та вдень 8-14° морозу.

У Києві та Київській області 30 грудня без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі у столиці 1-3° морозу, вдень близько 0°; по області вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Водночас 31 грудня -1 січня синоптики прогнозують у Києві часом невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с; вдень 1 січня південно-західний, 7-12 м/с.

Читайте також: Синоптики обіцяють "новорічний" сніг у Карпатах

Температура вночі 2-7° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

2 січня у столиці очікується сніг, вдень з дощем; 3 січня невеликий сніг.

Температура 2 січня вночі 0-5° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; 3 січня вночі 3-8° морозу, вдень 1-6° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-