На Донеччині відкрили Агентський пункт з надання послуг пенсіонерам

На Донеччині відкрили Агентський пункт з надання послуг пенсіонерам

Фото
Укрінформ
У Верхньоторецькому Ясинуватського району Донецької області відкрили Агентський пункт з надання послуг пенсійного забезпечення.

Про це в суботу на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Олександр Куць.

«У Верхньоторецькому Ясинуватського району відкрили Агентський пункт з надання послуг пенсійного забезпечення... Жителі трьох прифронтових селищ (Верхньоторецького, Торецького та Новоселівки-3) зможуть отримати там консультації та роз’яснення щодо пенсійного законодавства та пенсійного забезпечення», - написав очільник області.

Він зазначив, що кожна людина зможе у цьому центрі отримати довідки про розмір пенсії, перебування на обліку, заробітну плату тощо; отримати пенсійне посвідчення, документи, необхідні для призначення або перерахунку пенсії; подати заявку та документи на переведення пенсій за новим місцем проживання, виплати пенсії за дорученням, зміни способу виплати, поновлення виплат тощо.

Читайте також: З 1 січня зростуть виплати для 500 тисяч військових пенсіонерів

У послугах агентського пункту мають потребу 4400 осіб. У тому числі 2200 пенсіонерів та 1100 внутрішньо переміщених осіб.

Він розташований у Центрі культури та дозвілля на вулиці Відродження, 79. Працюватиме двічі на місяць - кожен другий та четвертий четвер місяця.

Це вже 35-й агентський пункт, відкритий у Донецькій області, і п’ятий - безпосередньо на лінії розмежування, констатував Куць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-