На Херсонщині кількість хворих на грип зменшилась на 15%

На Херсонщині кількість хворих на грип зменшилась на 15%

Укрінформ
На Херсонщині протягом тижня кількість людей, які захворіли на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ), зменшилась майже на 15%.

Про це поінформувала у суботу державна установа "Херсонський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України".

"Інформація щодо епідемічних порогів та захворюваності на грип та ГРВІ за 52 тиждень епідемічного сезону 2018 - 2019 років. У порівнянні з попереднім 51-м тижнем 2018 року по області відмічається зниження захворюваності на 14,5%", - йдеться у повідомленні.

За інформацією обласного лабораторного центру, протягом 52-го тижня в області захворіли на грип та ГРВІ 4395 осіб, з них госпіталізовано 157 осіб. Загалом по регіону показник захворюваності на грип та ГРВІ, за результатами 52-го тижня, менше епідпорогового рівня на 18%.

Читайте також: Під Харковом від грипу померло немовля

За результатами попереднього 51-го тижня показник захворюваності на грип та ГРВІ був меншим епідпорогового рівня на 4,1%. А за результатами 50-го тижня - меншим епідпорогового рівня на 3%.

Стосовно щеплення проти грипу, то його отримали на Херсонщині станом на 29 грудня 2018 року 4984 особи. Щеплення проводилися на усіх адміністративних територіях регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-