Кернес каже, що у нього немає конфлікту зі Світличною - незначні розбіжності

Кернес каже, що у нього немає конфлікту зі Світличною - незначні розбіжності

Укрінформ
Харківський міський голова Геннадій Кернес запевнив, що у нього немає конфлікту із головою Харківської ОДА Юлією Світличною.

Про це йдеться у заяві Кернеса на сайті міськради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Після вчорашньої моєї зустрічі з представниками ЗМІ я отримав дуже багато дзвінків від журналістів з проханням прокоментувати нібито конфлікт з головою обласної державної адміністрації Юлією Світличною. Хочу відразу засмутити любителів "смаженого" і політичних скандалів - у мене немає конфлікту з Юлією Олександрівною. Є деякі незначні розбіжності в питаннях подальшого розвитку Харкова як обласного центру, але ці розбіжності ми з головою обласної адміністрації вирішуємо в робочому порядку. Ніякої політичної або особистісної підоснови в цих розбіжностях немає", - заявив Кернес.

Він додав, що також "не існує протистояння між Харківською міською радою, його виконкомом і моєю командою в цілому і командою Юлії Світличної. Ми всі працюємо тільки на одне - на подальший розвиток Харкова і Харківщини, на створення в регіоні території успіху".

Читайте також: Розгляд справи Кернеса перенесли — захворів суддя

Кернес також зазначив, що з повагою ставиться до Світличної, і знає, "що з її боку також є повага і до Харківської міської ради, і до мене особисто".

Як повідомляв Укрінформ, 26 грудня міський голова Харкова Геннадій Кернес під час спілкування з журналістами назвав взаємини з головою Харківської ОДА Юлією Світличною незадовільними, бо ОДА не узгоджує деякі міські проекти. Він також пов'язав появу деяких кримінальних справ з головою ОДА.

Фото: city.kharkov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-