На Полтавщині за ніч витягли із заметів 13 автобусів з пасажирами

На Полтавщині за ніч витягли із заметів 13 автобусів з пасажирами

Фото
Укрінформ
На Полтавщині за ніч поліцейські разом з працівниками ДСНС та нацгвардійцями визволили зі снігових заметів 300 автомобілів, серед яких було 13 автобусів с пасажирами.

Про це повідомляє у Facebookначальник Головного управління Національної поліції України в Полтавській області Андрій Замахін.

"За ніч, що минула, ми разом із рятувальниками та нацгвардійцями вивільнили із заметів понад 300 автомобілів та евакуювали до пунктів обігріву понад 500 людей. Зокрема, близько 23:00 на кордоні із Кіровоградською областю рятувальники та поліцейські Полтавщини вивільнили із замету та доставили до пункту обігріву в Кременчук автобус із 15-ма пасажирами Молдови. Також в області вивільнено із заметів ще 12 автобусів із пасажирами", - йдеться у повідомленні.

Загалом, за словами Замахіна, упродовж двох діб від початку заметілі із заметів визволили понад 1 тис. одиниць техніки та надали допомогу близько 2 тис. громадян.

Як зазначив глава обласної поліції, наразі практично всі дороги Полтавщини розчищені. Рух усередині області відновлено. Труднощі є на ділянках доріг із затяжними спусками та підйомами, переважно на трасі Київ-Харків, поблизу Красногорівки, Мар`янівки, Ялосовецького (у межах Великобагачанського, Хорольського та Лубенського районів). В цих місцях рух уповільнений. Повністю відновлений рух із сумського напрямку.

Читайте також: Дороги у Полтавській області розчистили від снігу — ДСНС

Замахін наголосив, що досі обмежений рух на в`їзд в область вантажного транспорту з боку Київської, Харківської та Кіровоградської областей. На кордоні з цими областями є незначні скупчення вантажівок (Пирятинський, Чутівський та Кременчуцький райони).

Він також подякував військовим Сумщини, Харківщини, Дніпропетровщини та Полтавщини за надану важку техніку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-