Укрзалізниця призначила додаткові потяги через негоду на Полтавщині

Укрзалізниця призначила додаткові потяги через негоду на Полтавщині

Укрінформ
Укрзалізниця призначила додаткові поїзди для перевезення громадян, пересування яких ускладнилося через негоду, зокрема, на Полтавщині.

Про це повідомляє сайт Укрзалізниці.

"У зв’язку з закриттям проїзду пасажирського, вантажного та приватного транзитного автотранспорту на дорогах державного значення на Полтавщині Укрзалізниця оперативно прийняла рішення про призначення додаткового поїзда для перевезення громадян, які наразі не мають можливості скористатися альтернативними видами транспорту", – йдеться у повідомленні.

27 грудня додаткові потяги курсуватимуть за маршрутом Харків – Полтава – Київ і назад. Відправлення з Харкова о 14:03, прибуття в Полтаву о 17:34, прибуття до Києва о 22:19. У зворотному напрямку з Києва відправлення о 06:53, прибуття в Полтаву о 12:26 та до Харкова о 15:02.

Водночас Укрзалізниця повідомляє, що на даний час у Полтавській області рух приміських та пасажирських поїздів, зокрема й транзитних, здійснюється в штатному режимі.

Наразі через Полтаву курсують близько 30 пасажирських поїздів.

Читайте також: В'їзд до Полтавської області закриють з 14.00 години

26 грудня з 14:00 через складні погодні умови в Полтавську область перекрито в’їзд усіх видів автомобільного транспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-