Лобове зіткнення на Херсонщині: п’ятеро загиблих, один поранений - у тяжкому стані

Лобове зіткнення на Херсонщині: п’ятеро загиблих, один поранений - у тяжкому стані

Укрінформ
На Херсонщині в Олешківському районі у середу в результаті лобового зіткнення двох автомобілів загинули п'ятеро людей, ще одна людина госпіталізована із серйозними травмами.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

"Сьогодні близько 13.00 в Олешківському районі на автодорозі біля села Раденськ сталося зіткнення двох автомобілів - Renault та УАЗ. У кожному автомобілі перебували по троє людей. В результаті зіткнення в автомобілі Renault, де знаходились чоловік-водій та дві жінки-пасажирки, загинули всі на місці пригоди. А в автомобілі УАЗ, де водій і пасажири - чоловіки, водій загинув на місці ДТП, а двох пасажирів доставили до лікарні, де один із пасажирів помер від отриманих травм", - розповіли у відділі комунікації.

За інформацією поліції, усі загиблі та постраждалий - люди не молоді. Одному з водіїв - 58 років, іншому - 49 років. А пасажири - орієнтовно 70-х років народження.

Як зазначили у відділі комунікації, причиною цієї ДТП, за попередніми даними, стало те, що водій автомобіля Renault не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу дороги, де і зіткнувся з УАЗом, який рухався назустріч.

Читайте також: "Лобова" ДТП під Житомиром: троє загиблих, постраждала дитина

По даному факту ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Наразі поліція встановлює всі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди. "Для з'ясування причин буде призначено низку експертиз", - повідомили у відділі комунікації.

Що ж до того, що однією із можливих її причин могло стати слизьке дорожнє покриття (ожеледиця на дорозі), то цього, як зазначили у поліції, стверджувати зараз, до з'ясування усіх обставин пригоди, не можна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-