У деяких областях України “розгуляється” мороз

У деяких областях України “розгуляється” мороз

Карта
Укрінформ
В Україні у вівторок, 18 грудня, хмарно з проясненнями. У західних, Житомирській та Вінницькій областях вночі помірний, вдень невеликий сніг, на решті території без істотних опадів.

Про це Укрінформу повідомили в понеділок в Українському гідрометцентрі.

Як зазначається у повідомленні, на дорогах країни, крім більшості районів південної частини, ожеледиця. Вітер переважно східний, 5-10 м/с, у Приазов'ї пориви 15-20 м/с. Температура вдень 3-8° морозу; у західних та південних областях 0-5° морозу, на Закарпатті та в Криму від 3° морозу до 2° тепла.

19-20 грудня в Україні також буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів, лише у південних областях та Приазов'ї місцями невеликі опади переважно у вигляді снігу, слабка ожеледь, в Криму невеликий, вдень 19 грудня помірний дощ. На дорогах, крім більшості районів південної частини, ожеледиця. Вітер східний, північно-східний, 5-10 м/с, на півдні країни та в Приазов'ї місцями пориви 15-20 м/с. Температура у північних, Черкаській, Вінницькій та західних (крім Закарпатської) областях вночі 8-13°, вдень 3-8° морозу; на решті території вночі 4-9° морозу, вдень 1-6° морозу, в Криму вночі та вдень 0-5° тепла.

21-22 грудня в Україні невеликий сніг, вдень 22 грудня в західних областях помірний мокрий сніг та дощ, лише вночі 21 грудня в Україні без істотних опадів. Температура вночі 3-9° морозу, на півночі Лівобережжя та в Карпатах 6-11°; вдень 0-5° морозу, у південних та західних областях місцями 0-3° тепла.

У столичному регіоні 18 грудня хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура у Києві 6-8° морозу, по області - вдень 3-8° морозу.

19-20 грудня у столиці хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 8-13°, вдень 3-8° морозу.

21-22 грудня у Києві невеликий сніг (вночі 21 грудня без істотних опадів). Температура вночі 4-9° морозу, вдень 0-5° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-