На Хмельниччині зі снігових пасток визволили авто з дітьми і

На Хмельниччині зі снігових пасток визволили авто з дітьми і "швидку"

Фото
Укрінформ
За добу на Хмельниччині рятувальники витягли зі снігових заметів п'ять транспортних засобів, зокрема "швидку" та автомобілі з дітьми.

Про це повідомили в прес-центрі Головного управління ДСНС України в Хмельницькій області.

"Впродовж минулої доби внаслідок ускладнених погодних умов рятувальники Хмельниччини п'ять разів надавали допомогу населенню у буксируванні автомобілів. Слід зауважити, що в автомобілях перебувало п'ятеро дітей та одна хвора жінка", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в Службі, зранку на автодорозі поблизу села Летава Чемеровецького району водій легковика через погіршені погодні умови не впорався із керуванням та з’їхав у кювет. На той час в автомобілі перебувала хвора жінка, яку везли до лікарні. Витягнувши автомобіль на проїжджу частину, надзвичайники передали жінку працівникам "швидкої" для надання кваліфікованої допомоги.

А об 11:25 на польовій дорозі в напрямку села Держанівка Дунаєвецького району автомобіль AUDI A6 застряг у заметі. У салоні перебувало п'ятеро людей, троє з яких — діти. За допомогою автомобіля підвищеної прохідності рятувальники витягли автівку на розчищену ділянку дороги.

О 18:50 поблизу села Жабче Старокостянтинівського району у сніговій пастці опинився водій автомобіля Opel Vectra. Надзвичайники за допомогою автомобіля підвищеної прохідності відбуксирували легковика, врятувавши водія від замерзання.

У Дунаєвецькому районі о 20:00 бійцям довелося витягати автомобіль ВАЗ-2129 із чотирма людьми, двоє з яких — діти віком 10 та 13 років. Подія сталася поблизу села М. Кужелівка. Водій, не впоравшись із керуванням, потрапив у сніговий замет. На щастя, ніхто не травмувався.

Читайте також: Синоптики сказали, коли в Україні буде "пік" похолодання

А вночі 17 грудня о 01.40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергового Старокостянтинівської центральної районної лікарні про те, що поблизу села Стецьки Старокостянтинівського району внаслідок ускладнення погодних умов автомобіль швидкої медичної допомоги, прямуючи на виклик, потрапив у сніговий замет.

Прибувши на місце події, рятувальники за допомогою лебідки та тросу витягли автомобіль на проїжджу частину, після чого той зміг продовжити рух.

Загалом зі снігової пастки надзвичайники визволили п’ятнадцятьох людей.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-