Постраждалих під завалами у Фастові шукають двісті рятувальників

Постраждалих під завалами у Фастові шукають двісті рятувальників

Укрінформ
У Фастові на Київщині рятувальники розбирають конструкції зруйнованих внаслідок вибуху газу квартир одного під'їзду житлового будинку.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

«Проводяться роботи з підняття великогабаритних плит перекриття за допомогою автокрана. Особовим складом ДСНС проводиться розбирання зруйнованих будівельних конструкцій на 3 та 4 поверхах», – йдеться у повідомленні.

До проведення пошуково-рятувальних робіт загалом залучено 204 чол. та 42 од. техніки, у тому числі від ДСНС залучено 100 чол. та 23 од. техніки, в тому числі кінолог з собакою.

Як повідомив раніше Департамент охорони здоров'я Київської ОДА із посиланням на головного лікаря Фастівської ЦРЛ Андрія Герцуна, під плитами, які обвалилися з 4 і 5 поверхів, можуть бути люди.

На базі Фастівського МВК розгорнуто і організовано цілодобову роботу Штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. На базі Штабу організовано роботу цілодобової “гарячої лінії” для постраждалого населення (тел. +38 04565 5-12-92).

На місці працює Штаб з ліквідації надзвичайних ситуацій та мобільна оперативна група ДСНС.

Як повідомлялося, 14 грудня о 9:20 по вул. Садова, 10, у м. Фастів Київської області в одному з під'їздів, п'ятиповерхового житлового будинку стався вибух. Зруйновано конструктивні елементи квартир одного під'їзду з третього до п'ятого поверхів. Постраждала 1 особа. Евакуйовано з під'їзду будинку близько 10 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-