Синоптики сказали, коли Україну засипле снігом

Синоптики сказали, коли Україну засипле снігом

Карта
Укрінформ
У вівторок на півдні, в центрі та на сході України очікуються опади у вигляді дощу та дощу з мокрим снігом, а з середи погодні умови ускладняться.

Про це Укрінформу повідомили у понеділок в Українському гідрометцентрі.

Так, 11 грудня в Україні буде хмарно. У східних, більшості південних та центральних областей дощ з мокрим снігом, вдень у Херсонській, Запорізький та Донецькій областях сильний дощ; на решті території без істотних опадів. В центральних, північних та місцями в південних областях вранці туман. На дорогах країни, крім півдня, подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, північний, 5-10 м/с, вдень у південній частині пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби від 2° морозу до 3° тепла, в Карпатах 5-10° морозу.

12-13 грудня очікується ускладнення погодних умов: 12 грудня сніг, у Чернігівській, Київській, Житомирській, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській областях сильний сніг, налипання мокрого снігу, вночі у східних, Запорізькій, Херсонській та Дніпропетровській областях сильні опади переважно у вигляді дощу; лише в західних областях без опадів. 13 грудня у більшості областей вночі помірний, вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на північно-східний, 7-12 м/с, 12 грудня пориви 15-20 м/с, хуртовини. Температура вночі 1-6° морозу, вдень (на сході та Приазов'ї і вночі) від 3° морозу до 2° тепла; в Карпатах вночі та вдень 5-10° морозу.

14 грудня в Україні очікується невеликий сніг, у південних та східних областях, 15 грудня в Україні без істотних опадів. Температура вночі 1-7°, в Карпатах близько 10° морозу; вдень від 4° морозу до 1° тепла, у південній частині 0-4° тепла.

У Києві та по області 11 грудня хмарно, без істотних опадів. Вранці туман. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с. Температура у Києві вдень 0-2° тепла; по області протягом доби від 2° морозу до 3° тепла.

Читайте також: Сильний сніг і туман - погода погіршиться найближчими днями

12-13 грудня у столиці очікується ускладнення погодних умов. 12 грудня сильний сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини, 13 грудня вночі помірний, вдень невеликий сніг.

На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на північно-східний, 7-12 м/с, 12 грудня пориви 15-18 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

14 грудня у Києві буде невеликий сніг, 15 грудня без істотних опадів. Температура вночі 2-7° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-