У Херсоні невідомі закидали автостоянку

У Херсоні невідомі закидали автостоянку "коктейлями Молотова"

Укрінформ
У Херсоні в ніч із середи на четвер невідомі закидали автостоянку пляшками з "коктейлем Молотова", підпаливши три легкові автівки, та пошкодили ще одну.

Про це у розмові з кореспондентом Укрінформу розповіла у четвер фахівець прес-служби Головного управління ДСНС у Херсонській області Галина Лисенко.

"Сьогодні вночі о 01.20 на номер Служби порятунку "101" зателефонував охоронець автостоянки на проспекті Адмірала Сенявіна, що знаходиться біля магазину "Ідеал", і розповів, що на стоянці загорівся легковий автомобіль. На стоянку було направлено чергове відділення аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спецпризначення, що дислокується недалеко від місця події. Прибувши на автостоянку, рятувальники виявили, що горять вже три автомобілі - ВАЗ-21099, Volkswagen та BMW. Протягом 10 хвилин рятувальники локалізували пожежу, а о 01.45 ліквідували", - розповіла Лисенко.

Як з'ясувалося, додала вона, причиною пожежі стали пляшки із займистою сумішшю, які були кинуті невідомими особами через паркан автостоянки.

За словами Лисенко, дана автостоянка є добротно зробленою і облаштованою, її територію огороджує високий суцільний бетонний паркан. Тому охоронець не міг побачити, хто саме кидав "коктейлі Молотова", скільки було цих людей і якого вони були віку.

Читайте також: В Одесі арештували іноземця, який грабував фінустанови

"Загалом на територію стоянки було кинуто 4 пляшки із займистою речовиною. Три з них спрацювали і підпалили автомобілі, а одна не загорілась, і лише розбила заднє скло автомобіля Chevrolet", - пояснила Лисенко.

Напередодні цієї події, вночі 5 грудня, в Херсоні на вул. Богородицькій у внутрішньому дворі вщент згорів легковий автомобіль Mercedes GLE. За інформацією рятувальників, попередня причина даної пожежі – підпал.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-