У Слов’янську створять кризовий центр реабілітації учасників АТО та їх сімей

У Слов’янську створять кризовий центр реабілітації учасників АТО та їх сімей

Укрінформ
У Слов’янську  Донецької області створять кризовий  центр реабілітації учасників АТО та їх сімей.

Про це у середу повідомили в Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації.

«Окремою ланкою розвитку є медичне забезпечення захисників України – у Слов’янську планується створення кризового центра реабілітації учасників АТО та їх сімей», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в регіоні також планується створення багатопрофільної лікарні та перинатального центру у Краматорську, обласної дитячої лікарні – у Слов’янську, нейро-судинного центру – у Дружківці.

Читайте також: Спецшкола у Слов'янську отримала 600 підручників шрифтом Брайля

Наразі в рамках президентської програми розвитку медицини у сільській місцевості затверджені до фінансування 23 проекти з розбудови амбулаторій на загальну суму майже 120 млн грн. Ще 11,5 млн грн спрямуються на закупівлю автомобілів для цих амбулаторій. Відновлюються роботи та розвиваються обласні заклади охорони здоров’я – травматологічна та психіатрична лікарні, обласний госпіталь для ветеранів війни та центр боротьби зі СНІДом.

У первинній ланці на Донеччині відкрито 15 нових амбулаторій та 5 фельдшерських пунктів, на вторинному рівні – 9 кабінетів комп’ютерної томографії, а також спеціалізовані відділення у Краматорському онкологічному диспансері та Маріупольській лікарні швидкої допомоги, констатували в ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-