Снігом, вітром, дощем - осінь прощається з українцями

Снігом, вітром, дощем - осінь прощається з українцями

Карта
Укрінформ
У більшості областей у понеділок прогнозується мокрий сніг та дощ, на дорогах ожеледиця, температура вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"На більшій частині території країни складні погодні умови: мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, вдень на Прикарпатті та у центральних областях місцями сильні опади; температура вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла (на Закарпатті дощ, температура протягом доби 3-8° тепла); вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с. У південній частині вночі без істотних опадів, вдень дощ; температура вночі 0-5° тепла, вдень 5-10°; вітер південний, 7-12 м/с", - йдеться у повідомленні.

У Києві у понеділок очікується мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі та вдень близько 0°. На Київщині також мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла.

У вівторок, 27 листопада, у більшості областей також складні погодні умови: у прикарпатських, центральних та Харківській областях мокрий сніг, подекуди з дощем, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, у Кіровоградській, Дніпропетровській та Харківській областях вночі сильні опади; температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла; у південних, Донецькій та Луганській областях опади, переважно дощ, вночі місцями сильні; температура впродовж доби 1-6° тепла, у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій областях вдень 7-9° тепла. Лише у північних, Волинській та Рівненській областях переважно без опадів (на Київщині вночі місцями невеликий сніг); температура впродовж доби 1-6° морозу.

У середу, 28 листопада, лише у східних, Дніпропетровській, Запорізькій областях вночі невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 6-11° морозу, вдень 1-6° морозу (на півдні і сході впродовж доби 1-6° морозу).

Вітер північно-східний та північний, 7-12 м/с, 27 листопада на півдні та в Приазов'ї пориви 15-20 м/с.

На Київщині вночі 27 листопада місцями невеликий сніг, в решту часу без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний та північний, 7-12 м/с. Температура протягом доби 27 листопада та вдень 28 листопада 1-6° морозу; вночі 28 листопада 6-11° морозу.

Згідно з прогнозом на 29-30 листопада, в Україні встановиться холодна без опадів погода, лише в Криму невеликий мокрий сніг. Температура вночі 9-15°, вдень 3-8° морозу, в Карпатах вночі 12-17°, вдень 5-10° морозу, на Закарпатті та півдні країни вночі 3-8°, вдень 0-5° морозу, в Криму вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Читайте також: Киян закликають бути обережними - ожеледиця та мокрий сніг

У столичному регіоні опади не очікуються, температура вночі 9-14°, вдень 3-8° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-