В Україні сніжитиме чотири дні поспіль

В Україні сніжитиме чотири дні поспіль

Карта
Укрінформ
У неділю в західних та північних областях очікуються невеликі опади у вигляді дощу, на півночі Лівобережжя та Харківщині - невеликий мокрий сніг, температура від 9° морозу до 8° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"25 листопада в Україні хмарно з проясненнями. Вночі у західних, вранці та вдень у північних областях невеликі опади, переважно у вигляді дощу, місцями ожеледь; на півночі Лівобережжя та Харківщині вдень невеликий мокрий сніг, подекуди налипання мокрого снігу. На решті території без істотних опадів. На дорогах, крім півдня та більшості західних областей, місцями ожеледиця. На Правобережжі вночі та вранці подекуди туман, видимість 200-500 м. Вітер південно-західний, 5-10 м/с", - йдеться у повідомленні. Температура вночі 2-7° морозу, у центральних та східних областях до 9° морозу, на крайньому заході 0-5° тепла; вдень від 2° морозу до 3° тепла, на заході та півдні 3-8° тепла.

26-27 листопада в Україні буде хмарно. 26 листопада вночі без опадів, лише в західних та центральних областях місцями невеликий мокрий сніг, вдень 26 листопада та протягом 27 листопада складні погодні умови: у більшості областей мокрий сніг та сніг, вдень 26 листопада на Прикарпатті та у центральних областях, протягом 27 листопада в Україні, крім західних та північних областей, місцями сильні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця; температура вночі та вдень від 2° тепла до 3° морозу (27 листопада у північних областях 3-8° морозу). У південній частині опади переважно у вигляді дощу, місцями сильні, лише вночі 26 листопада без опадів; температура вночі 1-6° тепла, вдень 4-9°, 26 листопада на крайньому півдні до 12° тепла. Вітер переважно північно-східний, у південній частині південний, 7-12 м/с, 27 листопада на півдні та у Приазов'ї місцями пориви 15-20 м/с.

28 листопада вночі у Карпатському регіоні та східних областях, вдень місцями у західних та північних областях невеликий сніг, на решті території без опадів; зниження температури: вночі 7-12° морозу, вдень 3-8° морозу, на Закарпатті та півдні країни вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

29 листопада в Україні холодна без опадів погода з температурою вночі 9-15°, вдень 3-8° морозу, в Карпатах вночі 13-18°, вдень 7-12° морозу, на Закарпатті та півдні країни вночі 3-8°, вдень 0-5° морозу.

У Києві 25 листопада хмарно з проясненнями. Вночі без опадів, вранці та вдень невеликий дощ, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° тепла.

Читайте також: Українців попереджають про снігопади і проблеми на дорогах

По області хмарно з проясненнями. Вночі без опадів, вранці та вдень невеликий дощ, місцями ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

26-27 листопада у столиці буде хмарно. Вдень 26 листопада та вночі 27 листопада мокрий сніг та сніг, в решту часу без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі та вдень 26 листопада від 3° морозу до 2° тепла, 27 листопада 3-8° морозу.

28 листопада у Києві вночі без опадів, вдень невеликий сніг; зниження температури: вночі 7-12°, вдень 3-8° морозу. 29 листопада холодна без опадів погода з температурою вночі 9-15°, вдень 3-8° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-