На Рівненщині учасник протесту “євробляхерів” травмував копа

На Рівненщині учасник протесту “євробляхерів” травмував копа

Укрінформ
Під час всеукраїнської акції власників нерозмитнених автомобілів на дорозі «Київ-Чоп» неподалік села Біла Криниця один з її учасників травмував працівника поліції.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

"Слідчо-оперативна група встановила, що близько 9-ї години ранку один із учасників акції, 29-річний водій автомобіля Renault Laguna, порушив правила дорожнього руху та здійснив зупинку у невстановленому місці - посеред проїзної частини дороги. На законну вимогу працівника поліції, начальника патрульної поліції Рівненської області, усунути правопорушення водій здійснив рух у його сторону та допустив наїзд на ногу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в поліції, потерпілий за медичною допомогою поки не звертався.

Читайте також: “Євробляхери” перекрили траси у 14 областях

Втім, за фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу під час виконання службових обов’язків за попередньою правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України розпочато досудове розслідування. Слідчі дії відносно 29-річного рівнянина тривають.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні у більшості областей України проходить акція протесту - власники автомобілів на єврономерах перекривають траси, вимагаючи скасувати віковий коефіцієнт при обчисленні розмірів акцизу під час розмитнення автомобілів.

Верховна Рада 8 листопада підтримала у другому читанні та в цілому законопроект №8487 щодо зниження вартості розмитнення автомобілів на єврономерах та законопроект №8488 про внесення змін до Митного кодексу України та деяких законодавчих актів щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-